Precamp flagga på Rådhusbron i Eskilstuna

Program under Precamp

Ta chansen att på nära håll få se hur våra olympier laddar upp inför OS i Paris. Från mitten av juli samlas svenska olympier till Precamp 2024 i Eskilstuna. Ett hundratal toppidrottare kommer till Eskilstunas idrottsanläggningar för Precamp, som arrangeras av Sveriges Olympiska Kommitté (SOK).

SOK Precamp i Eskilstuna

Flera anläggningar kommer att öppnas för besök under träningar och det blir bland annat handbollslandskamp mellan Sverige och Egypten i Volvo CE Arena. Under vecka 29, då flest olympier är på plats i Eskilstuna, arrangerar Destination Eskilstuna och Eskilstuna kommun, Precampsoffan på Fristadstorget.

Många av evenemangen är kostnadsfria men observera att biljett måste köpas till handbollslandskampen Sverige-Egypten. Simningens öppna träning ingår i Munktellbadets entrébiljett, övriga öppna träningar är kostnadsfria men kräver föranmälan.

Polismyndigheten har infört förbud mot införsel av alla väskor vid besök på större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl, och efter att väskan genomgått nödvändig kontroll.